Du treng
Bunn
- 6 egg
- 200 g sukker
- 200 g kveitemjøl
- 1 ts bakepulver
- 1 dl mjølk
Krem
- 0,5 dl jordbærsyltetøy
- 1 l kremfløyte
Topping
- 1 dl jordbær
- 1 dl blåbær
- 1 dl bringebær
Slik gjer du
- Pisk eggedosis, og vend inn mjøl og bakepulver. Dekk ei springform (26 cm) med bakepapir, og hell i røyra.
- Steik på 185 grader i om lag 40 minutt, til sukkerbrødet slepp kanten av formal. Avkjøl.
- Del sukkerbrødet i tre, og dynk kvar del med litt mjølk.
- Pisk krem. Bland litt syltetøy i litt av kremen, smak til så kremen blir passe søt og god, og fyll krem mellom laga. Avslutt med mykje krem på toppen og rikelig med friske bær.